Wie zijn wij

Hermen de Graaf & Mariska van der Zande
Hermen de Graaf

Hermen de Graaf

vervulde na de Rijks Hogere Tuinbouw School Utrecht vanaf 1980 functies op het snijvlak van communicatie, management en marketing bij bedrijven en organisaties in de internationale tuinbouw. “In Nederland is het een sector om trots op te zijn en heel boeiend om in te werken. Zeer innovatief, wereldwijd actief en met een enorme gedrevenheid om in alle opzichten voorop te blijven lopen. Daar draag ik graag aan bij,” motiveert hij. In 1996 richtte hij zijn eigen bureau op. 

hermen@degraafvanderzande.nl
06-53 99 27 55

Twitter
LinkedIn


Mariska van der Zande

Mariska van der Zande

studeerde in 1979 af aan dezelfde opleiding als Hermen de Graaf en deed gewas- en gewasbeschermingsonderzoek in Wageningen en Aalsmeer. Begin jaren negentig maakte zij de overstap naar het communicatievak, sinds 1996 bij De Graaf Van der Zande. “Onze klanten maken mooie producten. De bedrijfstak is gemotiveerd om duurzaam te ondernemen. De markt biedt groeikansen. Het gaat natuurlijk niet vanzelf en dat is tegelijk elke dag een mooie uitdaging” , vindt zij.

mariska@degraafvanderzande.nl
06-30 96 26 47

LinkedIn


Netwerkorganisatie

De eigen specialisaties combineert De Graaf Van der Zande met die van deskundigen uit een breed, vertrouwd en ervaren netwerk van communicatieprofessionals. Dat stelt alle betrokkenen in staat hun eigen expertise optimaal in te zetten. De Graaf Van der Zande is de spreekwoordelijke spin in het web en zorgt voor de coördinatie, planning, voortgangsrapportage, budgetbewaking en evaluatie.